Background main
Home Blog-ruimte Tecplast Levenslange Gegarandeerde Dekzeilen

Tecplast Levenslange Gegarandeerde Dekzeilen

5

blog - bache garantie à vie
blog - bache garantie à vie

Als resultaat van ons jarenlange onderzoek en ontwikkeling presenteren wij u met trots ons assortiment dekzeilen met levenslange garantie. Dekzeilen van zeer professionele kwaliteit die u vele jaren zullen vergezellen met weerstand tegen alle soorten weer, zelfs terugkerende.

Wereldprimeur: Levenslange garantie op dekzeilen

Tegenwoordig aarzelen veel detailhandelaren niet om steeds het woord "kwaliteit" te gebruiken. Maar wat bewijst dat een product echt van hoge kwaliteit is? Om deze vraag te beantwoorden en onze klanten producten van onberispelijke kwaliteit en duurzaamheid te bieden, hebben wij de eerste "levenslange garantie" ter wereld geïntroduceerd voor onze professionele topproducten.

Waar bestaat dit uit?

Wij bieden u een reparatie of omruiling aan in geval van abnormale slijtage of vroegtijdige veroudering van deze specifieke en aangewezen producten. De toepassing van de levenslange garantie is eenvoudig, onmiddellijk en billijk. Het doel is eventuele fabricagefouten of voortijdige veroudering te dekken. Het is echter belangrijk een onderscheid te maken tussen een dekzeil en een betonnen muur!


Daarom is de levenslange garantie niet van toepassing onder deze enkele voorwaarden:

  • Afgescheurde oogjes als gevolg van extreme weersomstandigheden (wind, hagel, sneeuwgewicht...)
  • Ondeugdelijke montage, slechte bevestiging (te veel windbelasting, te weinig "helling" en dus waterzakken, slechte spankracht...)
  • Onjuist gebruik: Scheur door een scherp voorwerp: Spijker, mes, snijder...
  • Burns, wijzigingen aan het blad.
  • Uiterlijke gebreken die geen invloed hebben op de functionele aspecten (vlekken, roestig mos....)
  • Vernietiging door nalatigheid of opzettelijk
  • Afwijking van het normale gebruik van het dekzeil

Kwaliteit voor het leven: weg uit het wegwerptijdperk

Met dit unieke gamma dekzeilen met levenslange garantie zijn wij er zeker van dat wij u kwaliteitsproducten kunnen aanbieden die het "wegwerp"-patroon doorbreken, met behoud van specifieke, hoogwaardige technische kenmerken, goedgekeurd volgens diverse normen, ideaal voor professionals. Of u nu een dekzeil nodig hebt voor dakbedekking, pergola's, zwembaden, in de bouwsector of openbare werken, gemeenschappen, landbouw, industrie... U zult onvermijdelijk het juiste product vinden.

Voor meer informatie

Wilt u meer informatie over ons revolutionaire assortiment met levenslange garantie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, onze verkoopafdeling en ons ontwerpbureau Bâches-Direct staan altijd tot uw beschikking om uw specifieke vragen te beantwoorden. U kunt ook meer te weten komen over onze partner TECPLAST op www.tecplast.com

Lees ook