Background main
Home Blog-ruimte Decoratie-idee #2 - Bedrukt zwembadzeil - Rond het zwembad

Decoratie-idee #2 - Bedrukt zwembadzeil - Rond het zwembad

3

Bache piscine
Bache piscine

Frankrijk is het Europese land met de meeste privézwembaden: in 2023 bedroeg het aantal privézwembaden in Frankrijk meer dan 2,5 miljoen zwembaden, inclusief bovengrondse en ondergrondse zwembaden.

Veiligheid is de prioriteit

Vandaag de dag zijn de veiligheidsvoorschriften rond zwembaden streng: naast de bouwvergunning en de aangifte van de werkzaamheden die op het gemeentehuis moeten worden gedaan, zijn eigenaars van ingegraven of halfingegraven zwembaden verplicht verschillende beschermingsvoorzieningen te laten installeren:

  • veiligheidshekken,
  • dek het zwembad af met een beschermend zeil dat fungeert als veiligheidsdekzeil,
  • installatie van een alarm dat afgaat bij een val in het zwembad terwijl er geen toezicht op is.

Hoe kun je een tuin mooi houden als de wet voorschrijft dat de vijver omgeven moet zijn door een muur, hek of andere beschermende constructie?

Kies een privacy hoes


Baches-direct biedt u de oplossing! Kies voor bedrukte privacyschermen. Op die manier kunt u zaken en plezier combineren: uw zwembad is beschermd zoals de wet dat voorschrijft. Bovendien is het beschermd tegen nieuwsgierige blikken dankzij de privacy-afdekking, die het zwembad isoleert en een einde maakt aan de vreselijke confrontatie die u met uw buren heeft. Tot slot kunt u met de bedrukte afdekking een droomdecor creëren om de ruimte rond het zwembad te personaliseren en te versieren.

Kies voor een bedrukbare omslag


Als online specialist in alle soorten dekzeilen voor particulieren en professionals, heeft Bâches-Direct tientallen afdrukbare referenties van dekzeilen voor u geselecteerd: de enige beperking is uw fantasie. 

Een Hollywood-setting, een paradijselijk eiland, een tropische setting en een fijn zandstrand... de keuze is aan u. U kunt zelfs verschillende bedrukte dekzeilen laten maken die u met de seizoenen mee kunt veranderen, al naar gelang uw reiswensen!

Voor meer details over de afwerkingen of de bevestigingsmethoden, neem contact met ons op!