Background main
Home Blog-ruimte Bruiloften, familiefeesten, verjaardagen: het dekzeil is een decoratief accessoire

Bruiloften, familiefeesten, verjaardagen: het dekzeil is een decoratief accessoire

2

Bâche décorative
Bâche décorative

Jij bent verantwoordelijk voor het organiseren van het volgende familie evenement. Wat de gelegenheid ook is, u hebt een krap budget en geen cent te makken om alles te financieren wat u in gedachten hebt.

U denkt, ten onrechte, dat uw budget geen ruimte laat voor extravagantie? Heeft u andere prioritaire uitgaven alvorens te investeren in decoratieartikelen? Houdt u uw inrichtingswensen en creatieve ideeën liever voor uzelf, omdat u bang bent dat het een onnodige en onredelijke investering zal zijn?


Er zijn praktische en economische oplossingen om uw wensen de vrije loop te laten en een sfeer te creëren die aan uw verwachtingen voldoet! Weet je het niet zeker? Spaar een paar euro om dekzeilen en pennen te kopen om een leuke en originele decoratie te maken tegen een lagere kostprijs.

Familiefeest: jullie zijn de artiesten!

Viltstiften, pennen of veelkleurige verfblikken, in een paar minuten kunt u een gepersonaliseerde decoratie maken en bedenken die op u lijkt.

Neem, net als schilders, een paar witte plastic dekzeilen mee: ze zullen een leeg doek zijn, klaar om uw talenten als tekenaar, dichter of illustrator te ontvangen.


Ophangen van de zeilen: dankzij de verstevigde metalen oogjes aan een of meer zijden van het zeil kunt u er een touw of een ander bevestigingsmiddel doorhalen en het zeil ophangen tegen een muur, een hek, een boom, enz. Je maakt een grote lege pagina om te illustreren, en tegelijkertijd camoufleer je een lelijke muur, een roestig hek.



U kunt uw dekzeilen vooraf versieren of het witte dekzeil ter beschikking stellen van de gasten die er een getuigenis van hun avond, een opdracht, een tekening, enz. in kunnen achterlaten als aandenken aan het evenement.


En voor op maat bedrukte dekzeilen, vraag binnen 24 uur een gratis offerte aan!